Front-End Developer

Angular

Wij zijn op zoek naar front-end developers die het leuk vinden in een team aan complexe systemen te werken. Wij zoeken techneuten die web applicaties kunnen bouwen met HTML5, CSS en JavaScript en moderns frameworks zoals Angular. We leveren onze oplossingen door heel Europa en soms daarbuiten. Daarnaast blijven we de vaak bedrijfskritische software voor langere tijd ondersteunen. Je werkt hoofdzakelijk op ons kantoor in Middelharnis, wat gelegen is net buiten de Randstad. Het kantoor is filevrij aan te rijden en je hebt flexibele werktijden.


Wij zoeken

  • Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding.
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring met front-end frameworks zoals Angular en vanzelfsprekend HTML5, CSS en JavaScript..
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring met het uitdiepen van requirements en maken van ontwerpen is een pré.
  • Ervaring met backend zoals java/.Net en relationele databases is een pré.

Wij bieden

Wij bieden een interessante en uitdagende baan in een mooie werkomgeving met flexibele werktijden. Naast een prima salaris ook een laptop en heb je de keuze tussen een mobiliteitsvergoeding of een leaseauto.

Over COAS Software Systems

Al meer dan 30 jaar maakt COAS Software Systems complexe applicaties die wereldwijd gebruikt worden. Het in 1987 opgerichte bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke niche speler in de markt van kennisintensieve maatwerk oplossingen waarbij we zowel startups als multinationals bedienen in binnen- en buitenland.

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie (met CV) ontvangen wij graag binnen twee weken. Deze kun je e-mailen naar de HR-afdeling: jobs@coas.com. Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met Janco Tanis op 0187 - 497525.