Software Engineer

.Net C#

Wij zijn op zoek naar meerdere Software Engineers die web applicaties kunnen bouwen in bijvoorbeeld .Net of Java en ervaring hebben met HTML, CSS en JavaScript en relationele databases. We Leveren onze oplossingen door heer EUropa en soms daar buiten. Daarnaast blijven we de vaak bedrijfskritische oplossingen voor langere tijd ondersteunen.

Je werkt hoofdzakelijk op ons kantoor in Middelharnis, wat gelegen is net buiten de Randstad. Het kantoor is filevrij aan te rijden en je hebt flexibele werktijden.


Wij zoeken

  • Minimaal een afgeronde HBO/WO opleiding.
  • Minimaal 3-5 jaar relevante ervaring met .Net (C#) of Java en HTML, CSS, JavaScript.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Ervaring met relationele databases is een pré.
  • Ervaring met het mobiele oplossingen en front-end frameworks is een pré.

Wij bieden

Wij bieden een interessante en uitdagende baan in een mooie werkomgeving met flexibele werktijden. Naast een prima salaris ook een laptop en heb je de keuze tussen een mobiliteitsvergoeding of een leaseauto.

Over COAS Software Systems

Al meer dan 30 jaar maakt COAS Software Systems complexe applicaties die wereldwijd gebruikt worden. Het in 1987 opgerichte bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke niche speler in de markt van kennisintensieve maatwerk oplossingen waarbij we zowel startups als multinationals bedienen in binnen- en buitenland.

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie (met CV) ontvangen wij graag binnen twee weken. Deze kun je e-mailen naar de HR-afdeling: jobs@coas.com. Voor aanvullende informatie over deze functie kun je contact opnemen met Janco Tanis op 0187 - 497525.